Racisme, Zelfkennis, Meditatie, Zwarte Piet, boeken recensies en meer

Zo af en toe doe ik een overzichts-bericht dat ik ook gelijk verstuur naar mijn nieuwsbrief abonnees. Het blijkt dat ik nogal achter loop, dus hier onder gelijk maar een overzicht van al mijn blogposts in 2014.

Het grote nieuws van 2014 was natuurlijk mijn nieuwe boek: Essays on Karma. Ik kan rapporteren dat het intussen 385 keer gedownload is. Ook zijn twee mensen zo goed geweest om op Amazon een 5 sterren recensie te geven.

Nieuw op Overpeinzende in 2014:

Verder stonden de tweede helft van 2014 en januari 2015 in het teken van Squidoo. Dat wil zeggen: Squidoo bestaat niet meer. Aangezien ik nogal wat geschreven heb op dat platform, en er geen ruimte was voor Nederlandstalige content op de vervangende site, heb ik de belangrijkste stukjes verplaatst naar mijn eigen sites.

Nu ik daar toch aan het rondkijken ben, heb ik KatinkaHesselink.net gelijk van een design upgrade voorzien. Het globale ontwerp staat, maar index pagina’s zullen ongetwijfeld het komende jaar blijven veranderen. Een van de problemen is namelijk dat die pagina’s nu niet heel handig verschijnen op mobiele browsers. Hoe dan ook: hier de aangepast pagina’s in het Nederlands: