PVV hoofddoekjes verbieden in gemeentes – illegaal?

Ik heb me verwonderd over de eis van de PVV om hoofddoekjes te verbieden in gemeentegebouwen en in organisaties die door de gemeente gesubsidieerd worden. Is dat niet gewoon een ongrondwettelijke eis?

De gemeente is er voor al haar burgers, of ze nu een lap over het hoofd dragen of niet. Dat je eisen kunt stellen aan gemeente-personeel kan ik me nog voorstellen, maar dat een vrouwenopvang centrum alleen vrouwen zou kunnen helpen die geen hoofddoek dragen lijkt me onredelijk. Sterker nog – symbool voor vrouwenonderdrukking of niet – als je vrouwen uit sluit van hulp omdat ze een hoofddoek dragen, ben je contraproductief bezig.

Ik hoop dat als zo’n gemeentelijke verordening er komt in Almere, dat die dan massaal genegeerd gaat worden. Ik kan me voorstellen dat ik dan zelf met hoofddoek op naar het gemeentehuis zou gaan. Nu woon ik niet in Almere, dus dat is niet aan de orde, maar ik vind het wel een heel erg fout voorstel.

[edit 23 maart 2012] Dit stukje trekt voornamelijk reacties aan van PVV aanhangers. Het moge duidelijk zijn dat ik de demonisering van Moslims onzinnig vindt. Omdat ik er geen zin in heb dit keer op keer te herhalen, noch om een uithangbord voor de PVV te worden, sluit ik de reacties op dit stuk. [/edit]

21 gedachten aan “PVV hoofddoekjes verbieden in gemeentes – illegaal?”

 1. Dit is natuurlijk onzin. Ik was echter in de gelukkige omstandigheid een paar jaren terug in Syrie rond te reizen. Ik heb bij mensen thuis gelogeerd, heb deelgenomen aan feesten, ben er omgegaan met Moslims en Christenen. In dat land is de meerderheid Moslim. De Christenen voelen zich er steeds meer bedreigd. De Moslim mannen komen naar hun feesten kijken, de Moslim vrouwen niet want die mogen het huis niet uit. Er was ongestraft een moord gepleegd op 2 Christelijke jongeren. Je wordt als Christen ook gedwongen Moslim te worden (anders krijg je geen werk). Een Christelijke arts vertelde mij, dat hij bang was en waarschuwde dat wij in het westen de Moslims niet moeten onderschatten. De Islam is veel minder verdraagzaam dan wij zelf zijn. Je mag hopen dat de Moslims nooit in delen van Nederland de meerderheid gaan vormen.
  Het is overigens heel leerzaam eens rond te neuzen bij een Islam discussie forum! Daar leer je wat voor hen belangrijk is.
  Verder is het ook zo, dat ik me, als ik op een luchthaven geconfronteerd word met alle veiligheidsmaatregelen en vertragingen die daarmee te maken heb, me er heel wel bewust van ben dat we dit aan de Islam te danken hebben.

 2. Onzin?

  Tja, volgens het NRC van afgelopen zaterdag is het voorstel van Wilders inderdaad ongrondwettelijk. Ze hebben drie hoogleraren gevraagd naar hun standpunt. Sterker nog, het gaat in tegen de internationale rechten van de mens.

  Waarom? Omdat Moslimvrouwen er zelf voor kiezen hoofddoekjes te dragen. En omdat de voorgestelde maatregel vrouwen uit sluit van zaken waar ze recht op hebben. Het voorstel zelf is dus een vorm van vrouwenonderdrukking.

  Het is niet aan ‘de Islam’ te danken dat we veiligheidsmaatregelen hebben in vliegtuigen, maar aan Moslim EXTREMISTEN. Er is een verschil. En het is belangrijk dat verschil te blijven zien, anders ga je hele bevolkingsgroepen de schuld geven van wat individuen doen. En als je dat doet krijg je wat Rafie al zei:

  Moslims zitten voortdurend in de hoek waar de klappen vallen, geen wonder dat ze af en toe terug slaan. Maar de Hooligans die een paar maand terug in Rotterdam zo’n rotzooi veroorzaakten waren geen Moslims & toch was daar meer beveiliging nodig dan een paar jaar geleden noodzakelijk zou zijn geweest. En wat er vorig jaar met Koninginnedag mis ging, heeft ook niets met Moslims te maken. Geef je van een van die dingen alle Nederlanders de schuld?

  Nu ben ik het helemaal met je eens dat het een probleem is dat binnen de Islam extremisme in op komst is. En ook sta ik, uiteraard, niet achter vrouwen onderdrukking in welke vorm dan ook. Ik zeg alleen dat de dingen die Wilders aan draagt niet alleen niet mogen, gewoon grondwettelijk, maar ook nog eens contraproductief gaan werken.

  Stel je voor. Je bent een Moslimvrouw, naar Nederland gekomen om hier te trouwen. Je man slaat je. Na jaren van misbruik heb je eindelijk de moed om je je kinderen onder je arm te nemen en weg te gaan. Met gebrekkig Nederlands en al meld je je aan bij een vrouwen opvang huis. Wat zeggen ze daar, a la Wilders? Sorry mevrouw, we mogen u niet helpen als u uw hoofddoekje niet af doet.

  Gevolg? Mevrouw gaat toch maar terug naar haar man. Want ze wil haar man wel loslaten (hoe moeilijk mishandelde vrouwen dat meestal ook vinden), maar God ook nog te moeten loslaten is iets heel anders.

  Het is niet de Islam zelf. In de traditionele Islam was het voor Christenen en Joden heel goed mogelijk een normaal leven te leiden in het Midden Oosten. O.a. omdat de Profeet Mohammed heel duidelijk heeft aangegeven dat deze ‘mensen van het boek’ (dhimmi) naar zijn idee de zelfde God aanbeden als Moslims.

  Dat daar recent verandering is gekomen heeft alles te maken met de steun van het Westen aan Israel. Daarmee wil ik het niet goedpraten. Ik vind het heel treurig wat er in die landen gebeurt. Ik geef alleen aan dat het niet aan ‘de Islam’ ligt, maar aan politieke omstandigheden. Overigens worden die wel religieus gemotiveerd, maar dat is een heel beperkte religieuze motivatie die – zoals ik al aan gaf – recht in gaat tegen de woorden van de Profeet zelf.

 3. Ik had het niet over Wilders. In Frankrijk is het dragen van een hoofddoek in openbare gelegenheden toch verboden? Dat de vrouwen zelf kiezen voor de hoofddoek weet ik niet. Ik betwijfel het, gezien de andere beperkingen, die vaak aan vrouwen in de Islam opgelegd worden. Ja je kan het extremisme niet aan alle moslims verwijten, maar blijkbaar is er binnen de Islam ruimte voor. Sterker nog, in Nederland komt het niet 1 keer maar meermaals voor dat Imams “dood aan de honden en de varkens” roepen en dat accepteren de moslims toch maar.

  1. Je reageert op een stukje over Wilders. Ik heb wat je schreef blijkbaar verkeerd geïnterpreteerd.

   Ik heb niet ontkend wat je over Frankrijk schreef. Alleen, en dat is het grote verschil, gaat het daar om ALLE religieuze uitingen: ook kruisjes en keppeltjes. Het unieke van het voorstel van Wilders is dat het ALLEEN om hoofddoekjes gaat.

   En ja – het is die vrouwen gewoon gevraagd. Ik heb daar ook zelf ervaring mee. Op de Leidse universiteit lopen ook vrouwen met hoofddoekjes rond. Ik heb het er met een van die medestudentes over gehad en het was heel duidelijk dat ze er bewust voor koos.

   Dat is een andere omgang met religie dan we in Nederland gewend zijn. Ik loop tenslotte ook niet met zelfs maar een speldje met het Theosofisch zegel rond. Maar daar zijn mensen WEL vrij in.

   Laten we discussie alsjeblieft op essentialia voeren: zoals mensen helpen die in de problemen zitten, hoe criminaliteit aan te pakken en voorkomen dat mensen geïsoleerd raken van de Nederlandse maatschappij (werk hebben, onderwijs etc.)

   ‘Moslims’ zijn net zo min een eenduidige groep als ‘Christenen’. En in fundamentalistisch Christelijk Nederland zijn ook groepen die vrouwen nog niet het recht gunnen om verkiesbaar te staan. Reken je daar alle Christenen op af?

   Wat betreft die dode varkens – de meerderheid van de Nederlanders eet ze bijna dagelijks. (ik als vegetariër niet, overigens)

 4. Lucas, een keurig heertje met een keurig leventje die zich nu ook met een keurig heengaan bezighoudt heeft last van het moslim extremisme bij het nemen van een vlucht.
  Misschien kan je je klacht op een forum van moslimextremisten neerleggen?

  Ik ken een verhaal over een balk en een splinter die jij vast ook kent.
  Er zijn maar weinig moslims die zich in het extremisme herkennen, net zo min als jij je herkent in de ruimte die er bij ons voor extremisme is. Sex en porno-industrie? Vrouwenhandel? Verminking door borstvergroting, schaamlippencorrectie, botox? Denk je dat wij het extremisme in onze samenleving nog herkennen? Ach, laat ik het maar niet proberen, mensen die geloven dat onze waardes beter zijn mogen zelf naar de achterkant van hun gelijk zoeken.

  Wilders maakt ons tot witte schapen en jij bent een makkelijk slachtoffer.
  De discussie die Wilders losmaakt heeft te maken met de situatie in achterstandswijken, en de islam is precies datgene waar we bang voor zijn.
  Onbekend maakt onbemind.
  Laten we het ook maar niet hebben over hoe extreem wij in hun ogen zijn, hoe een groot deel van de wereld door het westen als grondstof-, voedsel- en goedkope arbeid-leverancier zijn aangewezen.
  Waarmee ieder ingrijpen en al het geweld dat het westen op die gronden heeft geëxporteerd onder het sausje vrijheid en democratie evenveel of even weinig eng is als het sausje islam.
  Met andere woorden het is niet een godsdienst of ideologie die ruimte laat voor extremisme, maar de mens en zijn problemen.
  Vergeet maar dat je mij kunt praten. Jij bent mij veel te naief en ik ben met wat jij een idee fixe noemt, voor mijn gevoel nog niet eens aan het verhaal hoe het zit begonnen.

 5. Wat hebben jullie het allemaal al geweldig verwoord. Daar kan ik toch niets meer aan toe of afdoen. Luc zou nu toch helemaal overtuigd moeten zijn.
  Ik denk dat we het Wilders maar eens moeten laten lezen.
  Of het helpt??
  Katinka, uit protest zouden we best allemaal een hoofdoekje om kunnen doen t.z.t. maar ik hoop niet dat het nodig is.

 6. Ik voel me erg aangetrokken tot de islam maar omdat ik extreem christelijk ben opgevoed en dat allemaal overboord heb gegooid kan ik me er niet toe zetten om moslim te worden, hoe graag ik ook zou willen. Ik weet dat het allemaal een pot nat is, of je nou in de pinkstergemeente of in de moskee bent, het is gewoon precies hetzelfde waar men mee bezig is. Het sfeertje binnen zulke oorden is erg “clean” en er is geen mens die dat kan veranderen, evenmin kan iemand de dogma’s waar men mee te maken heeft wegnemen. Men heeft daar de satan als vijand en de duvel is erg oud en sterft blijkbaar nooit, en zeker niet bij zulke lieden. Toen mijn goede opa nog leefde heeft hij mij op het hart gedrukt dat het enige wat men in de moderne wereld goed kan doen is te streven naar horizontalisme, maar wie weet heden ten dage nog wat horizontalisme is…………

 7. Turkije en Koerden
  Turkije sluit zich steeds verder aan bij de brede Arabische-Islamitische as tegen Israël. Volgens militaire inlichtingendiensten heeft de Turkse premier Tayyep Erdogan een overeenkomst gesloten met de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad over militaire samenwerking. Turkije belooft Iran van militaire inlichtingen te voorzien en tevens luchtmacht assistentie te verlenen om een eventuele Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties te voorkomen.
  Zowel in Washington als in Jeruzalem zou geschokt gereageerd zijn op de overeenkomst, die op maandag 9 november in Istanbul gesloten werd en gisteren getekend zou zijn door de presidenten van beide landen. Niemand had verwacht dat NAVO-lid Turkije zó ver zou gaan door militair te gaan samenwerken met Iran.

  Met Hamas in het zuidwesten, Syrië in het oosten, Libanon/Hezbollah in het noorden en Turkije in het noordwesten is de Iraanse omsingeling van Israël voltooid. In het geval van een Israëlische aanval hoopt de regering in Teheran op deze manier niet alleen tijdig gewaarschuwd te worden, maar kan het ook onmiddellijk van alle kanten terugslaan.
  Voorlopig is er in 2004 een Nederlander vermoord door een mohammedaan, worden autochtone bewoners hun wijken uitgepest door mohammedanen, worden vrouwen uitgescholden voor hoer en bespuugd door mohammedanen, worden ambulanche medewerkers, politiemensen, buschauffeurs, brandweermensen aangevallen tijdens hun werk door mohammedanen. Moet Wilders altijd en kogelvrijvest dragen,.. Dank zij de bloedige ‘verovering’ van Konstantinopel, (de gehele Christelijke bevolking werd daarbij vermoord) ligt nu 5% van het Turkse rijk in Europa. Mede hierdoor vinden de Turken dat zij in aanmerking komen voor een volledig lidmaatschap vd EU en niet een associatieverdrag of nominatie tot meest begunstigde handelspartner.

  De 5e colonne is ook al geïndoctrineerd in ons overheid…Turkije krijgt in ruil daarvoor honderden miljoenen euro’s aan toetredingssubsidies. De negatieve consequenties van het lidmaatschap van Turkije van de EU zijn voor het gewone volk:
  NL-bijdrage alleen al voor subsidies (basis 2006): €700 miljoen.
  Verder: Explosieve stijging van de reeds vele miljarden kostende ‘gezinshereniging’, uitkeringen, huizen, banen, opleidingen. Dit alles te betalen dmv afbouw soc. zekerheid en belastingverhogingen.
  Versnelde Islamisering van NL: Toename spanningen door verschillen in taal, cultuur, geschiedenis, inkomens. Dubbele wet- en regelgeving Een mooi moment, om er per direct mee te stoppen en hun lidmaatschap van de NAVO op te zeggen. Mooi zo dan kunnen meteen al die subsidies stopgezet worden.
  1- Het niet erkennen van 19.000.000 koerden in Turkije.
  2- Het bezet houden van Koerdistan sinds de tijd van het Otomaanserijk ook beter bekend als de genocidenplegers en de moordenaars van het vorige decennia op de Armeens en Koerdische volk…..
  3- Het verbieden van onderwijs in eigen moedertaal het Koerdische, dus voor 19.000.000 koerden
  4- De belachelijke karton democratie die de fascistische Turkse regering de koerden biedt,
  5- De talloze politiek gevangenen koerden die in die wilde gevangenissen vast zitten zonder enige proces en waar martelingen een maltijd van de dag is….
  6- Het verbieden van een fatsoenlijke censuurvrije tv. zender of krant voor 19.000.000 koerden in Turkije….
  7- Het vernaderen van de Koerdische regio (Koerdistan) in een militaire zone die op een heel onrechtvaardige wijze wordt geregeerd sinds de oprichting van Turkije in 1920….
  – Noord Cyprus is bezet door Turkije! Dus staatsterrorisme en massamoord in en door Turkije.Wie houdt Cyprus bezet? Waar worden Christenen en andere gelovigen vervolgd of het leven onmogelijk gemaakt?
  – Armeense Genocide, ontkenning wordt bestraft: Waar zijn alle Armeniërs gebleven?

  – Wat gebeurt er al jaren met de koerden?
  – Hezbollah, Syrië, Iran en Hamas zijn nu de beste vrienden. Sinds de radicale ommekeer van Turkije naar de extremistische Islam is deze coalitie kompleet.
   Tegelijkertijd naar Europa!! Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke,politieke en territoriale impact,omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa. Erdogan ligt op ramkoers in meerdere richtingen. Hij gaat een einde maken aan de seculiere status van Turkije, Als dat gebeurd is maakt hij op democratische wijze van Turkije een islamitische staat. Tegelijkertijd gebruikt hij Iran om zijn positie in het middenoosten te versterken. Hij denkt dat als Turkije en Iran samenspannen, beiden niet zullen worden aangevallen door het westen als zij Israël gaan aanvallen. De stemming wordt daartoe in Turkije reeds opgefokt. Dit alles gaat gebeuren zodra Iran een kernwapen heeft. Uiteindelijk wil Erdogan het Ottomaanse rijk in alle glorie laten weder opstaan.
  De moslims hebben al Kosovo en Bosnië gekregen dankzij de sukkels in de NATO. Nadat de moslims Kosovo hebben ingelijfd werden duizenden kerken en kloosters vernield en werden de Servische Christenen het land uitgejaagd.
  Als er iemand is die echt een terroristische beleid voert dan is dat de Turkse regering wel en de gene die deze terroristische daden van de Turkse sultans, Erdogaantje of de generaals goed keuren zijn niets anders dan blind, naïef en ook nog medeterrorist!Nou wat verwacht je dan als reactie van af de kant van de koerden waarvan ze van alles wordt verboden. hen niets gegund wordt wat ze wensen, die vrijheid niet krijgen die ze zelf willen en hun mening niet gerespecteerd wordt? Namelijk vrij zijn als ieder andere volk op deze aardbol. Als je al die punten goed leest en je zelf 1dag maar in de positie van Koerd verplaatst, ga jij je natuurlijk verzetten tegen die onrechtvaardigheid van een regering die niet mee te onderhandelen valt. En als jij je verzet tegen zo’n achterlijk fascistische beleid van de Turkse regering.
  Koerdistan is niet en zal ook nooit van de Genocide-plegers worden… Koerden Zijn geen turken en zullen ook nooit zijn wat de genocide-plegers zo graag aan ons wil opleggen. De Tijd dat je met dwang die Toerkisme aan een volk wilt opleggen is voorbij!En ik wil al die gehersenspoelde Turken en hun medegehersenspoelde kameraden adviseren om te gaan lezen en achter de waarheid proberen te komen van een media of sites die onafhankelijk zijn.
  Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere land.
  Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide, kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden, kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking, Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen; integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer tegenstanders.
  Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk, bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
  Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote belemmering voor de integratie in Nederland. We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de identiteit van de Turken of Arabieren.
  Met vriendelijke groeten

  KKN / Koerdische Komité Nederland
  Mazhar I., Berzan Teke, O. Dogan

 8. Als de moslims in de meerderheid komen in dit land ziet het er beroerd uit voor theosofen, soefi’s etc.
  Je bent wel naief zeg, katinka.
  Het boeddhisme is echt ver superieur aan de islam (afgezien van het vrijwel niet geaccepteerde sufisme).

  1. Tja, aangezien de kans minimiem is dat de Islam de meerderheid gaat vormen in dit land, slaap ik toch echt prima.

   In dit stukje staat niets over de relatieve merites van Islam ten opzichte van Boeddhisme. Maar dat ik het Boeddhisme beter vind (en dat ben ik met je eens) wil nog niet zeggen dat ik vind dat hoofddoekjes een probleem zijn.

 9. “Moslims zitten voortdurend in de hoek waar de klappen vallen, geen wonder dat ze af en toe terug slaan. “…..Och ja , het zijn zulke zielige slachtoffers….Naief kind ben jij..

 10. Ja Eric, volgens mensen als jij is het blijkbaar zo dat macht alleen verantwoordelijk is als het bij blank etnisch Nederland ligt, jij noemt ons naief, en ik noem jouw uitspraak kortzichtig, met mensen van de PVV kan je inhoudelijk niet praten, je ziet alleen de nadelen en kent blijkbaar maar 1 soort moslim de extremist, maar “de moslim” bestaat helemaal niet, en ik betwijfel of je er zelf 1 kent. Als je een vaststaand beeld hebt over cultuur, en over hoe die dient te zijn dan ben je behoorlijk vastgeroest.

 11. “Ik voel me erg aangetrokken tot de islam maar omdat ik extreem christelijk ben opgevoed en dat allemaal overboord heb gegooid kan ik me er niet toe zetten om moslim te worden, hoe graag ik ook zou willen.” …..Nou, veel succes met je in innerlijke strijd. Wat zoek je toch in die dogmatische religies ? Kijk eens naar de video’s van Pat Condell op Youtube. Aanrader ! Wens je verder het allerbeste ! En nee, ik ben niet vastgeroest…..

 12. Ja Eric, en nu raak je de kern van de zaak, ben je vrij om te mogen onderzoeken wat je interessant vind? Dat is veel belangrijker dan te vechten voor je persoonlijke issue. Het gaat er niet om wat de waarheid is, want die is elke keer weer anders.

 13. De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de “heilige zaak” kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. “Strength in numbers”. De Europese Unie is het afvalputje van dit soort massaal geproduceerde laagst opgeleiden die gestimuleerd worden om naar Europese landen te verhuizen.
  Dergelijke grote massa Moslims schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen in Nederland. Het aantal Moslim jongeren groeit razendsnel in hun nieuwe broedplaatsen. Het aantal opgeleiden nemen ook toe en werken ze aan de nieuwe voorzieningen voor de rekrutering. Marokkaanse en Turkse Wethouders, burgemeesters openen grote moskeen in Nederland: een nieuwe moskee onder de naam “grootste gebedshuis” wordt door burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus geopend. In een stad met een Marokkaans moslimburgemeester, Turkse wethouders die eens zeggen dat ze de scheiding van kerk en staat niet al te ver door moeten voeren…
  Het is de PvdA wethouder Hamit Karakus die ervoor gezorgd heeft dat dit symbool van verovering gebouwd kon worden. Hierbij negeerde hij alle gemeentelijke regelingen om zijn zin door te voeren. Maar nu ook elke R’dammer gemeentelijke regelingen mag negeren anders is hier sprake van onvervalste discriminatie en kan Karakus voor de rechter gesleept worden. Met Hamit Karakus, Ahmed Aboutaleb en de Essalam-moskee zit het wel snor met de scheiding Kerk/Staat.. Eerst was ’t Cohen die moskeeën in A’dam subsidieerden en nu gooit R’dam de grondwet op de vuurstapel. Ernstiger is dat de grond voor eeuwig is verkocht aan de moslims, in islamitische ogen wordt Nederland niet méér gewaardeerd voor de gegeven vrijheid, maar juist verder vernederd voor zwakte, namelijk dat zelfs de Nederlandse grondwet zou kúnnen wijken voor veronderstelde islamitische geloofs- en gezagssuperioriteit. Immers, de grond onder de moskee, evenals die onder elke moskee in Nederland trouwens, wordt in islamitische ogen geacht eeuwig onttrokken te zijn aan de Nederlandse soevereiniteit. Deze Turken en Arabieren treden op voor hun parallelle islamitische autoriteit die de toepassing van Nederlandse wetten op enig deel van Nederlands grondgebied kan uitschakelen. Dit getuigt het van een onvoorstelbare brutaliteit en toont hoezeer de Nederlanders over zich heen laten lopen…Hiermee wordt het bewezen dat het verlenging van de islamitische landen voor hun eigen machthebbers werken. Met het controle over de grootsteden hebben ze zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
  Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben.

  Verzet in de wijken is onvermijdelijk: ons wijk, ons stad zeggen moslims en daarvoor hoeven ze zich geen Nederlander te voelen, ze hoeven slechts het stukje grond waar ze wonen als het hunne te beschouwen. In de oude wijken in de grote steden vind je amper autochtonen meer. In Rotterdam en Amsterdam ligt het percentage niet-westerse binnenkomers boven de 75%. Dat is een gemiddelde afspiegeling van de stad. Voor sommige wijken betekent dit 90%. Hun wijken dus, niet van Nederlanders. Veel wijken in de grotsteden vertonen alle kenmerken om tot islamenclaves te verworden en grote politieke partijen die volledige geïslamiseerde wijken zien ontstaan doen overal mee. Om één wijk te veroveren is 1 hoofddoekvrouw genoeg, als er zo’n vrouw in een wijk verschijnt, verdwijnen alle bewoners langzamerhand uit hun wijk, uit hun straat. Nederlanders kunnen niet tegen 1 hoofddoekvrouw, ze verhuizen massaal en vervolgens ontstaat heel snel een andere soort wijk. Doorsluizing naar volgende wijk van deze hoofddoekvrouwen is een constante demografische proces waarbij Islam gebruikt wordt als een politiek-religieuze verovering systeem met religie als dekmantel. Betreffende problematiek hoofddoekjes zijn dus een wapen en het gemakkelijkste is het natuurlijk op een ’tolerante’ manier toe te laten. Turkse Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd ‘zoontjesfabrieken’.

  EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om dit soort strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.
  Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), Milli Gorus, Fetullahcilar, Soeleymancilar, Diyanet met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. De omstreden criminele organisaties duiken op als onderhuurders van de moskeen in Nederland. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda.
  In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU… Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Turkije, een agressieve staat met 80 miljoen intolerante moslims, waar de moslimscholen explosief groeien en de andere geloven zwaar geterroriseerd worden. Turkije, dat Cyprus voor de helft weder-rechtelijk bezet heeft, en het EU lid Cyprus niet wil erkennen. Turkije dat de genocide van ruim een miljoen Armeniërs niet wil erkennen.
  Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

   
   Een EU-blunder van de eerste orde.
   
   Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; De enige reden, waarom de turken doen als of ze bij de EU willen horen is het geld dat Turkije krijgt als kandidaat-lidstaat van de EU, ons belastinggeld en bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.
   
  R. Blicker
   
  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

 14. @ Blicker
  Je hele verhaal is gebaseerd op een visie van ongelijkheid tussen mensen, het is duidelijk dat jij niet ieder mens als je broeder kan zien. Deze visie is typerend voor de PVV die daarmee aanstuurt op burgeroorlog, en dat is niet iets wat de buitenlanders veroorzaken, als je jarenlang de deur openzet, dan moet je ook accepteren dat er iemand binnen kan komen en niet mensen die al 45 jaar binnen zijn weg gaan jagen.

 15. @Rafi,
  deze ongelijkheid is ook het basisprincipe van de Islam. In de Quran en in de Hadis wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen gelovigen (moslims), “mensen van het boek” / ahl-e-kitaab, zoals christenen en joden en de rest.

  In de praktijk komt dat goed tot uiting. Waar zijn alle hindoes, Sikhs en boeddhisten van het in 1947 opgerichte Pakistan gebleven?
  Ik maak me zorgen als er in een gebied de islam de overhand krijgt. Dat kan net zo goed in een West-Europees land gebeuren.
  Neem als voorbeeld de Svat-vallei. Door zijn gunstige ligging was deze vallei het uitermate geschikt voor Boeddhistische kloosters. Chinezen kwamen er studeren en mediteren. Vanaf die plaats vond de Boeddhistische uitwisseling plaats van India en Tibet. Zelfs toen Noord-India overspoeld en gelpunderd werd door binnenvallende hordes van moslims bleef Kashmir en de Svat-vallei gespaard door een geisoleerde ligging. Men kon zich niet voorstellen dat deze gebieden zouden vallen.
  Nu, anno 2010 is de Swat-vallei het centrum van moslim-fundamentalisme. De meditatiegrotten zijn nu schuilgrotten van de Taliban.

 16. @ Avinash
  de Qoraan wordt door moslims gezien als de wet, en de wet geldt voor iedereen, het is voor de islamieten dus een kwestie van dat niet-moslims zich niet geheel aan de wet houden.
  Het is voor hen niet het belangrijkste dat het principe van ongelijkheid gehanteerd wordt maar dat mensen zich aan de wet houden. De meeste moslims hebben echter ingezien dat de wetten die in het westen gelden de huidig geldende wetten zijn en daar houden zij zich ook aan, maar dat terwijl de westerse wetten zich steeds meer tegen hen keren.

  Het is echter zo dat het westen ook voortdurend probeert in moslimlanden de wet te maken, kijk alleen al naar de oorlog in irak en afghanistan, daarmee kan je duidelijk stellen dat we in het westen onze eigen vijand creeren, als je voortdurend de buren beledigt en bedreigt dan komt er vanzelf een keertje ruzie en dat is wat gebeurd is.

  Wilders is gewoon de handlanger van amerika en israel, iemand die zich voor het karretje van het rijke westen laat spannen, daar wordt hij ook voor betaald door die landen, dusdat.
  Als je in de oorlog partij kiest dan ben je voor de andere partij automatisch fout dat is niet meer dan logisch, er zijn altijd en overal uitwassen van geweld geweest en dat gaat ook nooit over, en het is ook logisch gevolg van het feit dat jonge mensen met veel idealen “geloven” in hun zaak omdat ze nog maar weinig levenservaring hebben, en zich voor het karretje van oude en corrupte rijke mensen laten spannen en zich doodvechten in de oorlog.

  De tegenstelling tussen de bevolkingsgroepen is er op individueel nivo echter vaak helemaal niet aanwezig, veel nederlandse mensen die hebben moslims als goed bevriende buren of in hun vriendenkring maar stemmen toch PVV. Men dient in nederland te beseffen dat alles wat het nieuws haalt is betaald door de politiek, de mening van het volk is een zeer zorgvuldig gekneed iets waar veel geld mee gemoeid is. Journalisten worden betaald om bepaalde onderwerpen ten gehore te brengen, het is zo dat het geld regeert en niet de mooie idealen, ook niet die van Geert Wilders.

 17. Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

  Moslim Dictators en proces tegen Wilders!

  Het proces tegen Wilders, oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederlandse verlenging, is een schande, het is niet legitiem! Zie eerder de opmerkingen van moslim dictators, als Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, dictator Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , De Jordaanse dictator Abdullah, Marokkaanse dictator Mohammed, leiders van Turkije, Islamitische dictator Omar al-Bashir van Soedan en even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Gezien deze dictatoriale regiemes niet legitiem zijn, zou die waanzinnige proces samen met die dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Wilders die mede dankzij door deze dictators tot stand kwam, is dodelijk voor Nederland. Het is een grote schande dat al die barbaarse dictators in Nederland rechters, advocaten, ambtenaren kunnen mobiliseren…Moslim dictators hebben niet alleen in hun eigen land, maar ook in het buitenland een enorme schade ingericht: In eigen land, onafhankelijke kranten en oppositiepartijen zo goed als verboden. In het buitenland willen ze ook geen tegenstanders: Wie doodsbedreigingen uit de islamwereld krijgen, kunnen dus óók nog strafrechtelijk vervolgd worden, met eigen wapen. Dit is een ergere doodsbedreiging. En als het zo doorgaat, kunnen islamitische lange tenen tot in het Europese Gerechtshof reiken. Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse politicus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Rechtbank tegen Wilders is onderdeel van deze campagne.

  Via islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei is nog steeds exponentieel en als gevolg, in alle moslimslanden gevreesde overbevolking: Neem nu even Egypte, de overbevolking is een grote probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland maar er wonen negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en voorsteden maar herbergt meer mensen dan heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen Moslims bij, Turkije stijgt naar 80 miljoen, Iran telt meer dan 85 miljoen Moslims: dit is een grote probleem. Snel groeiende bevolking en dictators die nog meer Moslims willen: moeder aarde in een grote gevaar! Turken hebben circa 12 miljoen Moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wilt, beschouwt deze volksverplaatsing een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Gelijktijdig zet hij Nederlandse autoriteiten onder druk om G. Wilders ten val te brengen. Vreselijke Marokkaanse dictatuur die eigen volk onderdrukt, is ook in Nederland actief. Deze moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland domineren door te terroriseren.

  Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko, alles wordt streng gecontroleerd, zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen G. Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters, gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl in veel landen opstanden begonnen tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen Moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. 5 de colonne, hoofdproduct van deze dictators heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders om het stichten van een islamitische enclave. Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je goed volgt hoe deze moslims middels onnoemelijke methodes worden gedwongen verlenging te worden… Nergens kan een immigrant zo snel het voor het zeggen hebben als in Nederland. Er is veels te zwak op de intrede van grote moslim populaties gereageerd wel 40 jr. lang. In Nederland zijn er voorbeelden te over. Je geeft een vinger en er word gelijk een hele hand genomen. Maar arrogant genoeg willen ze die hand niet schudden! Je moet wel heel erg naïef zijn om nu nog ook in Nederland medewerking te verlenen aan de bouw van gebouwen waarin deze haatzaaiende ideologie gepredikt gaat worden. Islamitische politieke ideologie is de basis van onderdrukking, dictatuur en geweld. Seculiere partijen of organisaties bestaan niet in de islamitische wereld. Er zal dus ook nooit secularisatie en democratisering plaatsvinden van binnenuit.
  Als we naar islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar hier gaan simuleren, terwijl veel volkeren in opstand kwamen tegen de brutale moslimdictators. Een voorproefje van wat ons te wachten staat. Hier zouden dus ook ooit 90 miljoen mensen kunnen wonen.
  Als de huidige, door de elite gedoogde, trend doorzet, zullen dat in meerderheid islamieten zijn, met alle gevolgen van dien voor de dragers van de oudere cultuur, weer onderworpen aan de moslim dictators! Het is hen weer gelukt, proces tegen G. Wilders gaat weer starten. Oude garde en hun dictatoriale nationaal socialistische islamitische regimes, proberen met deze proces de verdediging van Nederland definitief af te breken. Dit proces is een hetze die is aangewakkerd door o.a. Kleurrijk Nederland {een subsidievreter nep organisatie}, een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de anti-nederlandse handlangers van islamitische regimes. Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, een zaak aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden. Orders (in die zin van “schakel eerst die Wilders uit”) aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch, er moet hoognodig een onderzoek komen naar de bevangenheid van deze personen, die indien nodig uit hun functie moeten worden verwijderd.
  Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen.

  De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet. Het wordt alleen meer geweld, meer onderdrukking; kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Kijk naar hun herkomstlanden waar de islamitische dictatuur heerst; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De laffe en walgelijke terreurdaden van dictators tegen de volkeren is hier het zoveelste bewijs van.
  De islam ven deze dictaturen is in opmars en overal te wereld voor ellende, zelfs genocide, terreur en vervolging zal blijven zorgen.  In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De Islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien deze Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. Nederlandse steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels enz.. enz.. De brutale massa moslims groeit razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders, verscheidene haatpredikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid, en jonge moslims polariseren via hun omgangsvormen en gelaatsbedekking. Dit is toch de basis van hun toekomstige Islamitische dictatuur. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen en hoeveel moskeeën, moslimscholen er in europa worden gebouwd om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.

  Het is een feit dat allerlei politieke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair gesteund hebben. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen.
  PVDA, CDA, Groenlinks en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt. Ze zeggen elke keer dat ze verdragen onderschreven en ook aangenomen met die moslimlanden, allemaal met die dictators. Deze partijen hebben allerlei banden met de verlenging (moslim “maatschappij” in Nederland) van de dictators en willen ze graag verder, terwijl onderdrukten hun vrijheid en rechten eisen. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes {Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, onderwijs, aparte zwemplaats en regels voor vrouwen met een andere achtergrond, hoofddoek organisaties, militaire dienst in moslim landen voor in Nederland geboren jongeren} die geen rechtstaat zijn, ze vergeten weer dat het grondslag van de moslimregimes, een politieke ideologie die op tal van punten in strijd is met onze rechtsstaat. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen niet stoppen met dat primitieve ideologie die hen zeker vastbindt aan een eeuwenlange onderdrukking en ellende die nu 1.8 miljard mensen ondervinden. Er zijn juist revoluties begonnen tegen deze praktijken, in veel Arabische landen wordt deze ideologie bestreden, mensen willen af van de onderdrukking, er zijn opstanden tegen het kern van hele systeem. Maar, PVDA, CDA, Groenlinks en D66 willen toch verder met hun implementatie. Ze hebben 40 jaar lang de immigratie politiek van al die dictators toegepast. Dictators wankelen maar onze partijen willen toch verder. Dit is krankzinnig. Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt!. Bij Nederlandse overheid deden zogenaamde “beleidsmakkers” alles wat hun dictators dicteerden en als gevolg huidige grootsteden ramp. Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Velen ven hen hebben nog steeds banden met hun dictators. Deze implementatie is zeer gevaarlijk, Gemeente ambtenaren met de namenlijsten van Moslimlanden, ministers die moskeen openen, burgemeesters en wethouders die islam scholen oprichten, hoogste minaretten lanceren enz.. enz.. Maar welke namen stonden op die lijsten? Allemaal de namen van al die islamitische dictators!
  Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun geliefde Islamitische wereld….Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.

  De bestaande pikorde in het Midden Oosten stemt overeen met de ‘superioriteitsopvatting’ van de islam. De manier waarop de islam in het Westen op een voetstuk wordt geplaatst voedt die opvatting ook, maar dat heeft het behaagzieke Westen niet door.
  De onzekerheid over onze vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Dus: De islam is een misdaad tegen de mens(elijk)heid. Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

  Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden, het is nu afgelopen: opstanden zijn begonnen. Hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden Romeinen ook: Hannibal zat in Europa, kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).
  Wij moeten ook huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen.
  Het is nu tijd om hele proces terug te draaien: niet Geert Wilders maar Moslim dictators moeten veroordeeld worden.

  Met Vriendelijke Groeten

  Adriana Thraces

Reacties zijn gesloten.