spirituele boek recensies, kalenders, forums, spiritualiteit lifestyle of quest, karma van gezondheid

Mijn spirituele nieuwsbrief is weer uit: Hermes7

Oktober 2009, #66

Nieuw online

Op Katinka Hesselink Net

Op Overpeinzende.nl

Een herinnering met sinterklaas al niet al te ver meer weg, de speculaas en chocolade letters liggen alweer in de winkels:


Het archief van Hermes7

Als u de inhoud van Hermes7 of Katinka Hesselink Net waardeert, overweeg dan een bijdrage te leveren, dit door te mailen naar je vrienden of te linken vanaf je (hyves) weblog of facebook bijvoorbeeld. U kunt mij financieel steunen door bij mijn spirituele boekenpagina’s te beginnen als u iets bij bol.com wilt kopen.

4 gedachten aan “spirituele boek recensies, kalenders, forums, spiritualiteit lifestyle of quest, karma van gezondheid”

 1. Katinka,
  Een heel goed boekje om te beginnen met theosofie is door Purucker geschreven”Oculte woordentolk”.Het staat vol met basis begrippen.
  Een echt goed boekje.Ik kan het weten.
  Groetjes Armand

 2. Katinka,
  Ik kan je een heel goed boek aanbevelen.Het is wel een moeilijk boek en al van ouderdom.
  De mystiek van het tibtaans boeddhisme.Geschreven door Lama Anagarika Govinda.Volgens de leer van de mantra: OM mani padme hum(het juweel in de lotus).
  Groetjes Armand

 3. Hallo.

  Ik heb een vraag, ik ben lid van de vereneging van Alan kardec en dat zijn allemaal boeken over het geestelijk leven, die verenging heeft ook het recht om zelf te verkopen en ik ben aan het zoeken naar een afzet gebied voor meer bekendheid op dit gebied.. Het zijn reeds geschreven boeken op spiritueel gebied, ook in verschillende talen.
  Hoop iets va u te horen.

  Groeten H@ns.

Reacties zijn gesloten.