Mindfulness te Leiden, Boeddhistische Boeken en andere updates

Zoals ik van de week al schreef ben ik begonnen met de opleiding tot mindfulness trainer onder Mila de Koning en Rob Brandsma – beide grote namen in de Nederlandse mindfulness-scene. Tot mijn vreugde zijn het daarnaast ook gewoon aardige mensen en hele goede trainers.

Wie in Leiden woont kan zich alvast opgeven op mijn nieuwe website Mindfulness Pro. Mocht je geïnteresseerden in de buurt kennen, stuur dan vooral de website door. Voorlopig ben ik veel goedkoper dan meer ervaren trainers. De cursus begint in september, als de basis-opleiding afgerond is.

Omdat ik op 1 april (geen grap) verbannen ben bij hubpages, de website waar ik de helft van mijn online brood verdiende, heb ik de afgelopen maand het programma van verbeteringen op mijn websites versneld. Ook heb ik mijn online portfolio wat gestroomlijnd, waardoor er ook het een en ander naar dit blog verplaatst is. Deze keer organiseer ik mijn overzicht naar onderwerp, niet naar website.

De volgende Nederlandse pagina’s zijn verbeterd en toegevoegd:

Voorlopig zijn gebroken links op mijn site onvermijdelijk. Hiervoor mijn excuses. Ik ben ermee bezig.

Uiteraard zijn donaties welkom. De vriendelijke geesten die vorige maand samen bijna 200 euro gedoneerd hebben, bedank ik hierbij nogmaals van harte.